Tuesday, August 30, 2016

MERDEKA SALE! 29 Ogos - 4 Sept 2016


Salam.. hye semua bakal2 pengantin yg akan melangsungkan majlis sehingga hujung tahun 2016 ini ada promosi diskaun untuk semua.. harga gila2 murah ni.. yaaa tak pernah serendah ni.. kalau korg cari makeup/pelamin/baju/pakej bajet boleh la dtg survey ke Butik Pengantin Lestari.. harga special untuk walk-in customer sahaja tau.. kalau call/msg tanya kita bagitahu harga standard je la, harga kasih sayang kita bagi kat butik je ya.. untuk respons segera sila tel/whatsapp 0163016667. 

Ada yg nak dtg survey 31 Ogos ni? Kita buka mengikut temujanji.. sila inform dulu k :)

Booking dibuka sekarang hingga 4 September.
Slot 2016 sgt terhad, hubungi kami untuk maklumat lanjut. 

016-3016667 (Ziana)
03-87330916 (Butik)

Follow Ig kami ~ Scha.Annisa
Like Facebook ~ Butik Pengantin Lestari

XOXO
Ziana

No comments:

Post a Comment